Wat een dag…!

Nog nagenietend…

Was het een trouwdag om nooit te vergeten?…Absoluut!!! ’t Was een zalige dag, het weer zat mee en het was helemaal hoe ik het in mijn gedachten had en meer… Het is een feit dat zo’n dag voorbij vliegt, maar door alles goed voor te bereiden en te plannen, konden we er heel hard naar toe leven en hebben we ons veel stress bespaard, zodat we op de dag zelf vooral konden genieten!

De voorbereidingen waren eigenlijk ook heel leuk om te doen en om het dan allemaal te zien samen komen op de dag zelf was geweldig. Mocht het allemaal nog wat meer zijn? Ach ja, misschien wel…nog wat strobalen hadden leuk geweest, maar het was voor de rest helemaal geslaagd. Dank trouwens aan iedereen die zo heeft meegeholpen daarvoor en tijdens. Zonder jullie had ik toch wel serieus wat stress gehad! Ik zou het zo terug doen en zeker met dat concept, maar dan wel voor iemand anders uiteraard. Dus heb je nog trouwplannen of ken je nog iemand met trouwplannen en zoek je nog iemand voor het geheel leuk aan te kleden , laat gerust iets weten. (lisbetboeckx@hotmail.com of 0477339543)

’t Was een mooie start!:

Gelukkig getrouwd!:

Laatste details op de feestlocatie:

Feest!:

Lekkere dessert!:

Wat een dag!Love you baby!

IMG_0544_edit

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Autisme Storm schreef:

    Veel geluk samen. Jullie zijn een mooi koppel. πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸΎπŸ‘ŒπŸΎπŸ‘ŒπŸΎ

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s