Nieuwe plannen/dromen!

on

Nu de trouw achter de rug is, kriebelt het weer voor nieuwe plannen en projectjes!        In het teken van YOLO (you only live once) moet je er gewoon soms voor gaan. ‘GEWOON DOEN‘, zoals ze zeggen. Je dromen grijpen en proberen uit te voeren.

Er stonden nog heel veel kleine projectjes klaar in het atelier , die ik eerst ga afmaken ! Over ons atelier gesproken. Het eerste plan was alvast om hier meer tijd door te brengen . Het is een creatieve plaats waar de ideeën vanzelf komen. Hier kwam ik dan ook op het idee om kleine meubels te gaan updaten (een 2de leven geven) . Ik deed dat al reeds met tafeltjes (bijzettafeltjes)(zie vb. hieronder), maar nu wil ik ook bijvoorbeeld kleine commodes aanpakken en als er meer ruimte zou komen nog grotere meubelen. Ik doe dit eigenlijk al jaren. Voor je interieur zo net dat tikkeltje eigenheid te geven , heb ik altijd tweedehands meubelen opgekalefaterd en/of een likje verf gegeven in een trendy kleurtje(zie vb. hieronder). En steeds krijg ik de vraag waar de meubels vandaan komen…Aha ‘ping’…ik dacht misschien moet ik daar toch eens wat mee!

Ons huidig atelier is super voor mijn schilderijen en kleine projectjes(zie foto’s hieronder), maar geleidelijk aan zou ik het toch iets groter willen zien. Ideaal zou zijn (en dat is dan de droom) een klein schuurtje of een grote garage in de buurt, waar je een deel je zaken kan presenteren en stockeren en waar je in een ander gedeelte aan je items kan werken. Ik zou sowieso het verhaal eerst online proberen te lanceren en starten met kleine meubeltjes. Later kunnen er dan ook de liefde voor brocante, vintage , mijn schilderijen , bloemen en planten bijkomen en hopelijk ook een medewerker en als dat dan allemaal aanslaat en gesmeerd loopt, kan ik misschien nog een lekkere koffie aanbieden en uiteraard niet te vergeten ook nog interieuradvies en- ontwerp,  alsook de aankleding met de bloemen voor allerlei feesten!

Ach… ik loop misschien wat rap van stapel, maar dromen doet leven en ik heb altijd zelfstandige plannen gehad , mijn lichamelijke toestand(slechte rug) heeft me altijd wat tegengehouden, maar als ik de zaken goed plan en klein begin, wordt het misschien echt wel wat en kan ik na verloop van tijd inderdaad wat helpende handen mee in het verhaal laten stappen. Wordt vervolgd…

Voorbeeldjes van diy-bijzettafeltjes:

Grotere meubelen:

 

Enkele voorbeelden van kleine diy-projectjes:

 

’t Atelier:

Later brocante en vintage- items toevoegen en zo te zien kan ik al de helft van onze huisspullen verkopen 🙂 :

 

En dan nog bloemen en planten:

 

Om dan te eindigen met:

 

‘EEN MENS MAG AL EENS WEGDROMEN!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s