Noël naturel 2018!

on

Time flies‘ het is al weer kerst. Dit jaar vieren we kerst bij een nicht van mij en oudjaar wordt bij ons gevierd, maar uiteraard kreeg het huis ook dit jaar weer een kerstjasje. Vorig jaar koos ik nog als thema ‘traditioneel met een Scandinavische toets’. Dit jaar is alles lekker naturel met natuurlijke kleuren (veel gebroken wit) ,hout en voor het dan toch een beetje pit te geven wat goudtinten, deze maken het warm en gezellig . Ja , en ik kan gewoon ook niet zonder een beetje ‘bling’! Dus dit jaar geen rood meer en er is ook geen overdaad. Ik laat kerst dit jaar spreken in al zijn eenvoud, zoals één van mijn levensmotto’s “Keeping it nice and simple!” Met een paar kleine toetsen hier en daar en vooral de leuze ‘less is more’ heb ik deze kerst vooral heel veel rust gecreëerd . En ik moet zeggen ik hou er wel van . Het hoeft niet altijd zo over de top te zijn. Met een paar simpele ingrepen heb je soms een heel mooi resultaat. Gewoon bijvoorbeeld met een goudkleurig ijzerdraadje een ster maken of gewoon op een blad papier een eenvoudig kerstboomsilhouet tekenen en ophangen met een leuke houten broekhanger of ook leuk een ideetje van op pinterest 2 takjes vastmaken op een stukje hout en dan een sterretje en boompje/driehoekje in in karton of in mijn geval schors ophangen met wat goudkleurige ijzerdraad! (zie foto’s)

Ik wens jullie alvast een super gezellig kerstfeest toe en een geweldig eindejaar en voor het nieuwe jaar een goede gezondheid en dat er weeral wat leuke dromen mogen uitkomen!!

Leuke ideetjes… echt heel gemakkelijk zelf te doen:

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Annie Fransen schreef:

    Het zal weer gezellig zijn !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s