Ik kan niet zonder bloemen!

on

‘It’s official’…ik kan niet zonder bloemen. Allee ja, het is niets nieuws wat ik nu vertel zeker als ex-bloemist, maar ik merk als er geen bloemen in huis zijn, dat ik toch het gevoel krijg van “Er ontbreekt nog iets! of Ik mis iets.” Planten heb ik ook nodig , maar bloemen geven zo net dat tikkeltje meer! Ze geven kleur, warmte , iets speels en zeker niet te vergeten huiselijkheid. Ze maken het plaatje compleet. “Een boost voor je interieur!” Soms kan de vloer in de woon- en eetkamer zijn omgetoverd tot een gigantisch speelparadijs voor Jaro, maar boven op de eettafel staan in een mooie vaas die bloemen te stralen en meer hoeft dat voor mij niet te zijn. Zo nog net dat ene plaatsje in huis dat van mij is 🙂

Ik mis het ook wel enorm het dagdagelijks met bloemen bezig zijn. Het is fysiek best een zwaar beroep , dat heb ik onder de lijve mogen ondervinden, maar het is vooral ook een creatief, uitdagend en bevredigend beroep. Ik hoop dat ik in de toekomst daar toch nog iets mee kan doen, buiten mijn eigen creaties op onze eettafel dan of de bloemen die ik cadeau geef. Wie weet…

Ik ben momenteel nog steeds in de ban van de veldboeketten en de iets meer barok-achtige creaties of gewoon een paar simpele takken, zoals bessen en bloesem in een grote Dame Jeanne of grote bolvaas. En zelfs een paar bloemen in een mooie vintage vaas bijvoorbeeld vind ik al helemaal top, als je het dan nog combineert met een plantje en wat kaarsen erbij wordt het meteen super gezellig.

Hieronder nog een paar voorbeeldjes van mijn laatste creaties!

20180406_152624

20190121_133947

 

20190130_133849

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s